Home » Descărcați Magazin Google Play Store

Descărcați Magazin Google Play Store

Admin 18 Th11, 2019

Descărcați Magazin Play Store

Telefoanele inteligente și tabletele sunt computere aproape mici, însă este clar că potențialul lor este aproape irelevant dacă nu aveți acces la cele mai bune aplicații, instrumente și jocuri de pe piață.

Descărcați Magazin Play este o aplicație pe care o puteți instala pe telefonul smartphone și pe tabletă cu sistemul de operare Android și prin intermediul căruia veți avea acces direct la magazinul oficial al Google Play. Cu Magazin Play, puteți avea la dispoziție toate uneltele, revistele, cărțile, jocurile și, în general, o gamă largă de conținut fantastic pentru a profita la maximum de dispozitivul dvs. și a vă bucura oricând și oriunde. Dar, desigur, veți găsi nu numai instrumente utile pentru divertisment și recreere, dar veți avea, de asemenea, acces la unele aplicații foarte interesante care vă vor ajuta cu siguranță în munca dvs. și în studiile dvs., ajutându-vă în același timp să vă îmbunătățiți abilitățile. viața socială, permițându-vă să păstrați legătura cu oamenii din întreaga lume.

Descărcați magazinul gratuit de joacă

În mod prestabilit, Magazin Play pentru Android este instalat pe dispozitiv când îl cumpărați. Cu toate acestea, există câteva motive pentru care este posibil să căutați aplicația fără a putea să o găsiți. În general, acesta este cazul când cumperi un terminal din China, care din motive legale și implicite nu vine în magazinul Play Store instalat . Dar există și alte motive pentru care este posibil să nu aveți acces la magazinul Google Play de pe dispozitiv, cum ar fi faptul că pentru unele erori Magazin Play a fost eliminat de pe telefonul smartphone sau de pe o tabletă care funcționează defectuos din cauza o eroare, sau chiar a șters-o gândind că nu o vei folosi.

În orice caz, este important să rețineți că dacă nu puteți găsi Magazin Play sau chiar dacă doriți să îl reinstalați din cauza unei defecțiuni, întregul proces se poate realiza ușor și rapid. Dar gândindu-ne la începători, vom explica pe scurt întregul proces pas cu pas pentru a nu avea nici o dificultate.

Cum să descărcați și să instalați Magazin Play

Ei bine, vom face două procese principale pentru a vă bucura de Magazinul Play. Mai întâi, vom descărca fișierul de mai jos pentru a începe instalarea. Apoi vom detalia aceste două procese separat. După cum știți, pentru a instala un program, este imperativ să aveți un instalator, iar în cazul nostru este un fișier pe care îl vom rula pe dispozitivul nostru.

Este important să rețineți că există versiuni diferite ale Magazinului Google Play și că, în funcție de versiunea dvs. de sistem de operare, o versiune a Magazinului Google Play poate fi mai interesantă decât alta.

În acest sens, aveți Google Play Store APK 24.3.26-16, despre care se știe că este ultima versiune a Magazinului Play. Cu toate acestea, înainte de orice probleme care pot apărea, veți păstra unele versiuni anterioare pe care le va putea instala și actualiza mai târziu, de exemplu, în cazul în care apar probleme cu cea mai recentă versiune, toate trebuie să faceți este să instalați una dintre versiunile mai vechi și apoi să o actualizați la cea mai recentă versiune.

În orice caz, puteți descărca acest fișier direct de pe PC, pentru a economisi spațiu. Dacă doriți să îl descărcați de pe dispozitiv, vă recomandăm să vă conectați la o rețea Wi-Fi. Aveți deja fișierul și ce veți face acum este să introduceți cardul microSD în dispozitiv.

Deoarece aveți deja fișierul, următorul pas este să vă configurați dispozitivul pentru a permite instalarea de fișiere externe. Android are un sistem de securitate care împiedică executarea fișierelor și instalarea manuală. În cazul tău, vei rula în mod evident un fișier extern, deci trebuie să mergi la secțiunea Setări, apoi să dai clic pe Securitate. Dacă coborâți, veți găsi secțiunea “Surse necunoscute” și veți observa în dreapta o casetă de selectare. Tot ce trebuie să faceți este să selectați această casetă și să acceptați modificările. Acum puteți să mergeți la locul unde ați salvat fișierul descărcat în punctul anterior și să-l rulați.

Descărcați Magazin Google Play, instalați Magazin Play

Share: